top of page
porschetaycanvuokraus-laatupaku.fi

Vuokraa Porsche Taycan

alk. 197,00 €/päivä

Vuokraa Porsche Taycan

alk. 250,00 €/päivä

Ajokokemus tulevaisuudesta

​Koe tulevaisuuden ajamisen jännitys Porsche Taycanin kanssa. Tämä huippuluokan sähköauto yhdistää upean muotoilun, vaikuttavan suorituskyvyn ja innovatiivisen teknologian tarjoten ainutlaatuisen ajokokemuksen. Tehokkaan sähkömoottorin ansiosta Taycan kiihtyy nollasta sataan 5,6 sekunnissa ja sen toimintamatka on jopa 483 km yhdellä latauksella. Porsche Taycan ylittää varmasti odotuksesi. Varaa Porsche Taycan tänään ja valmistaudu kokemaan ajamisen tulevaisuus.

197,00 €

1 päivä (12h)

Vuokraukset maanantai - torstai akselilla.

217,00 €

1 päivä (12h)

Vuokraukset perjantai - sunnuntai akselilla.

399,00 €

perjantai - sunnuntai

Ajoneuvon vuokraus koko viikonlopuksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Ohjeet vuokraukseen

1. Ajoneuvon varaaminen ja maksaminen

Voit vuokrata Porsche Taycanin puhelimitse tai sähköpostitse. Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle laskun, jolla on 14 päivän maksuaika.

2. Ajoneuvon toimitus ja palautus

Toimitamme ajoneuvon sinulle Pääkaupunkiseudulla veloituksetta tai voit myös noutaa ajoneuvon toimistoltamme Vantaalta. Ajoneuvon palautus paikka sovitaan kunkin asiakkaan kohdalla erikseen.

Ajoneuvo toimitetaan sinulle täyteen ladattuna ja se tulee palauttaa myös täyteen ladattuna ellei erikseen muuta sovita.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluat tehdä varauksen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme palvelee sinua joka päivä klo 8:00 - 20:00.

 

info@laatupaku.fi
040 571 0711

Toimitamme ajoneuvon ilmaiseksi pääkaupunkiseudulla.

bottom of page