top of page

Tietosuojaseloste

Tämä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 

Rekisterin nimi

Laatupakun asiakastietorekisteri

 

Rekisterinpitäjä

Brook Oy, Y‑tunnus: 2988671-4

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Niko Koskinen, toimitusjohtaja

Rekisterin käyttötarkoitus

Tietoja käytämme tarjotaksemme sinulle palveluita. Keräämme ajoneuvojen vuokrausvaiheessa henkilökohtaisiatietoja, kuten nimen, puhelinnumeron, osoitteen. Voimme myös kerätä esim. sähköpostiosoitteen ja nimen uutiskirjeen tilaajilta.

Pääasiallisesti henkilötiedot joita keräämme ovat asiakkaan itse luovuttamia ja ovat välttämättömiä palveluiden tarjoamiseksi. Tietoja voidaan kerätä myös viranomais- ja yritystietorekistereistä sekä yhteistyökumppaneilta. Emme säilytä henkilön tietoja pidempään kuin on tarve.

Asiakkaan suostumuksella voimme luovuttaa tietoja Brook Oy:n yhteistyökumppaneille. Laskutukseen liittyviä tietoja voidaan myös luovuttaa maksuliikennettä välittäville tahoille. Voimme luovuttaa tietoja viranomaisille, jos heillä on lakiin perustuva pyyntö.

 

Emme luovuta tietoja muille kolmansille osapuolille. 

Ajoneuvon luovutus- ja palautusehdot

Laatupaku luovuttaa ajoneuvon käyttökelpoisena asiakkaalle sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa.  Lisäksi vuokraamon tulee antaa asiakkaalle erillisestä pyynnöstä opastusta auton käyttöön.
  

Asiakas voi ottaa auton noutopisteeltä milloin tahansa varausajan alettua ja auton on oltava palautettuna samalle pisteelle, mistä nouto on tapahtunut . Auton avaimet on palautettava lukkoboxiin. Asiakkaan on varmistettava, että palautuksen päätteeksi auton ovet ovat lukossa.

 

Asiakkaan myöhästyessä ajoneuvon palautuksesta, vuokraamolla on oikeus veloittaa myöhästymismaksu hinnaston mukaisesta ylimääräisestä vuokra-ajasta. Mikäli autoa ei ole palautettu eikä vuokra-ajasta ole todistetusti sovittu, vuokraamo voi ilmoittaa viranomaisille auton kadonneeksi.

 

Vuokraamolla on oikeus olla luovuttamatta ajoneuvoa, jos asiakas ei ole kykenevä ajoneuvon vuokrausehdot täyttävään käyttöön. Asiakas on itse vastuussa siitä, että autoa kuljettavalla henkilöllä on voimassa oleva ajokortti. Autoissa on GPS-seurantalaitteet, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Asiakas on tietoinen ja hyväksyy ehdon.

Tietojen suojaus

Käsittelemme asiakstietorekisterin tietoja huolellisesti ja kaikki tiedot säilytetään salasanojen tai suojattujen yhteyksien takana. Yhteistyökumppaneillamme on salassapitovelvollisuus.

Asiakkaalla on oikeus pyytää tietoja, joita meillä hänestä on ja halutessaan vaatia poistamaan olemassa oleva tieto. Pyyntö tulee lähettää rekisteristä vastaavalle henkilölle osoitteeseen info@laatupaku.fi.

bottom of page