top of page

Laatupaku.fi

Sinun kumppanisi.

Tarvitsetko luotettavaa kuljetusratkaisua? Pakettiautojen valitseminen voi olla vaikeaa, ja väärä päätös voi tulla kalliiksi.

Laatupaku.fi

Sinun kumppanisi.

Valitse Laatupaku

Asiakaslähtöisyys toimintamme ytimessä

Ymmärrämme, että tarvitset pakettiauton, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Esittelemme ylpeinä laajan valikoiman laadukkaita pakettiautoja, jotka vastaavat tarpeitasi täydellisesti.

Miksi valita meidän Laatupaku?

  • Huippuluokan suorituskyky

  • Erinomainen polttoainetehokkuus

  • Laaja tila lastaamiseen ja purkamiseen

  • Luotettava ja kestävä

  • Kilpailukykyinen hinta

Laaja valikoima Laatupakuja

Pieni

Pienet pakettiautot ovat kompakteja ja käteviä ajoneuvoja, jotka on suunniteltu pienimuotoiseen tavarankuljetukseen ja kaupunkiliikenteeseen. Ne tarjoavat riittävästi tilaa esimerkiksi pienille kuljetuksille ja jakelutoiminnalle. Pienet pakettiautot ovat yleensä polttoainetehokkaita ja helppoja parkkeerata ahtaissakin kaupunkiolosuhteissa.

Keskisuuri

Keskisuuret pakettiautot ovat monipuolisempia kuin pienet pakettiautot ja tarjoavat enemmän tilaa ja kuormankantokykyä. Niitä käytetään usein erilaisissa ammattikäytössä, kuten kuriiripalveluissa, rakennusalan kuljetuksissa ja tavarantoimituksissa. Keskisuuret pakettiautot voivat kuljettaa suurempia kuormia ja tarjota parempaa mukavuutta ja ergonomiaa kuljettajalle.

Suuri

Suuret pakettiautot ovat erittäin tilavia ja voimakkaita ajoneuvoja, jotka soveltuvat suuriin tavarankuljetustarpeisiin. Niitä käytetään usein yritysten, logistiikkayritysten ja tavarantoimittajien keskuudessa. Suuret pakettiautot voivat kuljettaa suuria kuormia ja ovat varustettu monilla kätevillä lisävarusteilla, kuten tavaratilan lämmityksellä ja jäähdytyksellä, jotta ne sopivat erilaisiin kuljetustehtäviin.

Pullakorit

Pullakori on erikois kuljetusväline, joka on suunniteltu erityisesti elintarvikkeiden, kuten leivonnaisten ja pullien, kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Pullakorit voivat olla eri kokoisia riippuen kuljetettavien tuotteiden määrästä ja vaatimuksista.

Pullakorit ovat yleensä varustettu hyllyillä ja telineillä, jotka on suunniteltu pitämään tuotteet järjestyksessä ja ehjinä matkan aikana. 

Pieni Laatupaku

Keskisuuri Laatupaku

Suuri Laatupaku

bottom of page